lang="nl-NL"
Adviesraad Sociaal Domein

Nieuws

Vacature ASD-Lid

Ben je sociaal betrokken? Dan ben je van harte welkom!

Wij adviseren bijvoorbeeld over de ondersteuning van mantelzorgers of we dragen nieuwe ideeën aan voor de aanpak van jeugdzorg, armoede, eenzaamheid etc. in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Hebben we je interesse gewekt? Voor versterking van onze adviesraad zijn wij op zoek naar één of meer enthousiaste kandidaten die gemiddeld 1 keer per maand onze circa 2 uur durende vergadering willen bijwonen.  

Heb je liever nog wat meer informatie? Kijk dan eens rustig rond op onze vernieuwde website www.asdvalkenburg.nl of neem contact met ons op. Ben je enthousiast, laat het ons weten  voor 1 maart 2020 via het opsturen van je CV en korte persoonlijke motivatie naar asdvalkenburgadgeul@gmail.com

Tot gauw!