lang="nl-NL"
Adviesraad Sociaal Domein

Nieuws

Corona

We maken een bijzondere tijd door, die menigeen op de proef stelt. Wij als ASD wensen iedereen een goede gezondheid toe en veel sterkte en troost aan degenen, die in hun nabije omgeving te maken hebben met deze beangstigende ziekte. Ook wensen wij ondernemers en iedereen die financieel of anderszins onder de situatie te lijden hebben of krijgen, heel veel steun. 

En niet in het laatst zeggen wij extra dank aan al onze zorg- en dienstverleners.

Het is goed om ons te realiseren hoe belangrijk het is om de richtlijnen ter voorkoming van verspreiding van de ziekte, zo goed mogelijk op te volgen. Daarbij wordt ons geduld behoorlijk op de proef gesteld. We willen allemaal weer graag de draad oppakken; dat geldt ook voor ons als ASD. Dat laat fysiek echter nog even op zich wachten, maar de contacten proberen we weer zo goed mogelijk op een andere manier op te pakken en te onderhouden. 

Hopelijk geldt dat ook voor onze medeburgers, want de huidige situatie werkt bijvoorbeeld eenzaamheid helaas nóg meer in de hand. Juist in een tijd dat diverse (groepen) mensen bezig zijn daar een positieve wending aan te geven. Gelukkig gaan er mensen op zoek naar bruikbare alternatieven. Een mooie mogelijkheid om contact te krijgen met anderen of zelfs hulp te vragen en te bieden, geeft WHAPP, een app die te downloaden is op de mobiele telefoon. Informatie hierover en over hoe te handelen is terug te vinden op de website:

https://whapp.nl/?utm_expid=.SrxV-DOkT4GVyGF3lpdL_w.0&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

Veel succes en de allerbeste wensen voor de komende tijd!

Adviesraad Sociaal Domein Valkenburg a/d Geul.