lang="nl-NL"
Adviesraad Sociaal Domein

Nieuws

Nieuwe Website!

Welkom op de nieuwe website van de Adviesraad Sociaal Domein van de gemeente Valkenburg aan de Geul! Via dit medium willen we u (de inwoners van de gemeente) op de hoogte houden van de adviezen die de adviesraad uitbrengt aan de gemeenteraad van Valkenburg aan de Geul. Óók kunt u via dit kanaal contact met ons opnemen met verzoeken voor meer informatie over de raad en onze adviezen.

In ons nieuwsberichtenpaneel proberen wij met regelmaat onze meest relevante vorderingen te publiceren. Verder delen wij op deze website agenda’s en notulen, uitgebrachte adviezen en jaarverslagen. De ASD streeft naar transparantie en dienstbaarheid aan de gemeente en haar inwoners, daarom zijn deze documenten vrij toegankelijk voor iedereen.

Wilt u graag reageren op inhoud van deze website, dan kan dat via onze contact pagina.